Freakshow x 2 idag


Fan vad jag har varit lat idag, inte ett skit har jag gjort. Eller jo, jag har suttit och lagt över ALLA mina blogginlägg från min förra blogg till den här nya, det tog några timmar iofs. Sen har jag ätit frukost och druckit kaffe. Driftig tjej va? Hmm…

Skall i alla fall gå en sväng till affären och handla lite, betala ett par räkningar och hjälpa Samuel med maten när han kommer hem. Idag blir det räk-tzatziki med  bulgur och jungfrusallad, sååå gott! Sen blir det säkert lite mer gjort ikväll, när jag sitter här på dagarna kommer man liksom ingen vart, man bara går runt och runt och orkar ingenting, sen innan Samuel kommer hem brukar jag ta ett snabbryck och sätta på en tvätt och städa och tända ljus. :-)

Ikväll tänker jag kolla på Outsiders på Kanal5, ett program jag aldrig tittar på annars, snacka om freakshow, men jag såg trailern, att det skulle handla om el-överkänsliga människor och det såg bara så knäppt ut på trailern så jag måste kolla lite i alla fall. Sen blir det Aschberg på TV8 kl. 22, då handlar det bland annat om det nybildade Frihetspartiet. LÄS deras hemsida, och framförallt deras partiprogram om droger och ”bikers-frågor”…weird igen.

Hoppas ni alla får en mysig måndagskväll trots att det är 4 dagar kvar av veckan. Tänd lite ljus i mörkret och myyyys!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Livet, döden och allt underbart däremellan is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu