Jag har en walk-in-closet!!!


Jag som typ aldrig går utanför dörren, bestämde igår med Samuel att vi skulle gå på premiären av lördagsklubben på HoneyHoney igår, dit vi var bjudna av Gunnar som skall driva lördagsklubben där. Sen bestämde vi att vi skulle gå på bio efter, eller vi bokade biljetter först och sen bestämde vi att vi skulle gå på premiären. Vi kom dit, tog ett glas champagne, träffade lite gamla vänner, mycket trevligt och åt lite av buffén och drack nån öl. Vi blev inte så långvariga där, var tvungna att gå till bion. ”Snabba Cash” skulle vi se. Sure…gissa vem som somnade av och till under typ en och en halv timme av filmen?? Hur idiotiskt är det att gå ut först och sen på bio? Jaja, nu har man lärt sig något i alla fall ;-) .

Vi åkte buss in, tunnelbana och samma fast tvärtom då, hem. I MADE IT!!!! Jag dog inte. Jag fick ingen panikångest. Jag klarade det och det är jag både glad och stolt över. Fast om jag skall åka själv vet jag inte hur det blir, tryggare om man har nån med sig ju.

Idag har vi storstädat, eller som det brukar bli när vi storstädar, man flyttar alla saker från ett ställe till ett annat. Närå, vi slängde faktsikt en hel säck med riktigt schyssta kläder som Myrorna eller Frälsis skall få, och vi slängde massa saker som vi inte använder, så nu har vi en riktigt schysst ”walk-in-closet” som förut fungerade som ett slags ”shit-det-kommer-folk-på-besök-vi-måste-kasta-in-massa-grejer-i-garderoben-rum”. No more. Walk-in-closet från och med nu. Och så har vi ett hur bra utrymme som helst under trappan där allt från gamla hemmabiosystem till vinterkläder, min gigantiska väsksamling, verktyg och hur mycket annat som helst ryms, där är det helt tomt nu, nu skall jag gå ut och lassa in allt i bilen så har det i alla fall kommit ett steg vidare, så får vi se hur många dagar eller veckor det ligger där innan vi drar till återvinningsstationen med skiten ;-)

*PAUS*

Så, nu har jag lassat in allt i bilen. Jättekul var det när en kartong full med glas gick sönder i botten och glas låg utspritt över hela j-vla hallen. Eller ligger fortfarande. Jag måste låta golvet torka först innan jag kan damsuga upp allt. Glas har ju en förmåga att smyga sig in på värre ställen än damm-partiklar, helt hopplöst. Så nu vet ni vad jag har att göra ikväll ;-)

Nu har Samuel lagat en vegetarisk italiensk paj som han är helt lyrisk över så dags att avsluta, logga ut och sätta mig vid ett dukat bord :-)

Ett STORT grattis till dagens födelsedagsbarn; Magdalena, Inger och Cecilia! Kram och grattis på er!

1 Comment(s)

  1. Comment by rabalder on 08 februari 2010 13:40

    Måste bara testa kommentarsfunktionen!

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Livet, döden och allt underbart däremellan is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu