NYÅRSÅNGEST!!!!!!!!


Nackdelen med att skilja sig är att man plötsligt inte har det umgänge man haft de senaste åren. Jag tror de flesta på något sätt umgås mer med mannens kompisar, så var det i alla fall i mitt fall och jag gillade/gillar dem allihopa men när man skiljer sig så försvinner ju alla. I mitt fall var inte min f.d. man intresserad av att umgås med mina vänner överhuvudtaget (jag vill inte snacka skit om honom för han är en bra människa och en underbar pappa) och vips när skilsmässan är ett faktum står man där och försöker få kontakt med sina gamla vänner som man inte träffat på många år.

Min nuvarande sambo bodde ju i Göteborg innan han flyttade upp och det hjälper ju inte mycket heller, vi åker ner till jul men till nyår också blir lite väl hektiskt och dyrt.
Under mina gifta år har ju mina gamla vänner hunnit skaffa familjer och egna traditioner och det känns som om man inte är välkommen någonstans. Just nyår är ju något speciellt och man vill ju inte sitta själva med barnen denna afton.

Känner mig skitdeppig över detta, vill att mina barn och vi också såklart skall ha en trevlig nyårsafton och INTE i ensamhet. Fy fan, snacka om ångest.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Livet, döden och allt underbart däremellan is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu